Extradental

Dentalni turizam

Dentalni turizam je relativno mlada grana zdravstvenog turizma. U poslednje vreme sve više i više ljudi širom sveta posećuje Srbiju iz razloga sanacije stomatoloških problema, a u istom trošku sebi omogućavaju lep i prijatan odmor u Beogradu. Naša ordinacija je odavno prepoznala savremene tokove i shodno tome zauzela značajnu poziciju u dentalnm turizmu u Beogradu. Sve je počelo sa našim ljudima, gastarbajterima, koji su iz celog sveta dolazili na odmor u svoju zemlju, a danas su to podjednako i stranci koji nas pronalaze preko interneta, našeg sajta, preporuke zadovoljnih pacijenata ... Naročito smo ponosni na ove poslednje, preporuke zadovoljnih pacijenata, što nam stvara još veću obavezu i motivaciju da budemo sve bolji i bolji u svim segmentima dentalnog turizma, tako da naša stomatološka ordinacija sada obezbeđuje:

  • Prevoz od aerodroma i do aerodroma
  • Smeštaj u apartmanu u centru Beograda
  • Ličnog taksistu
  • Vodiča, po potrebi
  • Naravno, i našu brigu i pažnju za sve vreme boravka, uživanja u šetnjama i obilascima našeg grada
Dentalni turizam

U inostranstvu sanacija odredjenih stomatoloških problema dugo traju, ne zbog kvaliteta intervencije, nego zato da bi se opravdala previsoka cena stomatološke usluge, što je naravno povezano i sa životnim standardom gradjana. Kod nas se postiže isti kvalitet iz razloga što radimo sa istim materijalima i primenjujemo iste postupke koji su određeni unapred utvrđenim stomatološkim protokolima. Prednost je što se kod nas i najzahtevnije intervencije završavaju za mnogo kraće vreme i neuporedivo manje koštaju. Uštede mogu da budu i do 80%, jer mi imamo iste cene i za domaće i za strane pacijente. Suvišno je ponavljati ( isticati ) da se kod nas izuzetan kvalitet usluga postiže upotrebom najkvalitetnijih savremenih stomatoloških materijala i opreme, koju prati naša vrhunska zubotehnička laboratorija. Kruna našeg posla je kada posle velikog i komplikovanog rada, našem zadovoljnom pacijentu poželimo srećan put i uputimo ga na redovne kontrole kod svog stomatologa u zemlji boravka, ako već nije u mogućnosti da povremeno dolazi kod nas.

Dentalni turizam Dentalni turizam

Prvi kontakt se, ako niste u Beogradu, sa nama obično pravi mail-om, gde se pošalje opis problema, želje, pitanja i planovi, kao i digitalni Ortopan snimak obe vilice, da bi imali uvid u stanje vaših zuba i vilične kosti. Posle detaljne analize, naš tim će vam predložiti koje intervencije su potrebne, predočiti koje sve opcije imate ako ih ima više, koliko će to trajati, kao i cenu kompletne usluge za svaku od opcija ponaosob. Ako se napravi dogovor, zakazuje se dolazak prema mogućnostima pacijenta, a ostalo je naša briga.

Strani državljani preko naše ordinacije mogu, ako imaju zdravstveno osiguranje koje pokriva stomatološke intervencije, da na osnovu računa koji im izdajemo o izvršenim stomatološkim uslugama ostvare povraćaj novca u svojim zemljama, kao i da im se opravda eventualni izostanak sa posla, na osnovu medicinskog izveštaja koji takođe dobijaju od nas.

Dentalni turizam

1234567
 

Lokacija Nikole Spasića 3/1sprat (kod Knez Mihailove)

 Telefon  011 / 3283 762

 Mobilni 065 / 222 60 20

 Email  extradental@gmail.com

Design by draganmarkovic.net