Extradental

Zubotehnička laboratorija

Zahvaljujući stalnom napretku i težnji za poboljšanjem svih segmenata rada, postali smo jedna od najsavremenijih zubotehničkih laboratorija.

Upotrebom savremene opreme i aparata, kao što je CAD-CAM tehnologija, kao i vrhunskih materijala vodećih svetskih proizvodjača, u stanju smo da odgovorimo i na najsloženije protetske zahteve koji se pred nas postavljaju, i to po principu sve na jednom mestu i odmah.

 width=
 width=

CAD-CAM je Engleska skraćenica od computer aided design – computer aided manufacturing, ili u prevodu kompjuterski pomognut dizajn – kompjuterski pomognuta izrada.

CAD-CAM tehnologija omogućava našim tehničarima, a samim time i našoj stomatološkoj ordinaciji, da napravimo najpreciznije moguće protetske nadoknade, krunice i mostove, savršene estetike i oblika.

Ovom tehnologijom se pored metala i akrilata obradjuje i cirkon, koji se koristi za izradu bezmetalnih krunica i bezmetalnih mostova. Cirkonom se postižu estetski i funkcionalno skoro savršene protetske nadoknade velike dugotrajnosti. Prilikom skeniranja, na ekranu se pojavljuju višestruko uvećani obrušeni zubi, tako da je tada veoma lako uočiti eventualne i najmanje nepravilnosti, ako ih u opšte ima, i blagovremeno ih ispraviti, odnosno sve dovesti u savršeno stanje.

 width=

 width=

 width=

s

Podrazumeva se da tako visok nivo usluge koju pružamo, ne bi bio moguć bez izuzetno posvećenog i stručnog tima zaposlenih, koji se stalno usavršavaju na stručnim seminarima i kongresima, kako u zemlji , tako i u inostranstvu.

 width=

Cilj nam je da naša zubna tehnika bude garant za besprekorne protetske radove koji se izvode u našoj stomatološkoj ordinaciji.

 width=

 width=

1234567
 

Lokacija Nikole Spasića 3/1sprat (kod Knez Mihailove)

 Telefon  011 / 3283 762

 Mobilni 065 / 222 60 20

 Email  extradental@gmail.com

Design by draganmarkovic.net